Top latest Five دوربین مدار بسته Urban news
Top latest Five دوربین مدار بسته Urban news
Blog Article
در این میان برخی از انواع آن به صورت دوربین های مینیاتوری یا پینهول در بازار وجود دارند.
راه حل های کنترل جریان هایک ویژن با قابلیت شمارش افراد در صف ها و شلوغی ها، کاربران را قادر می سازد تا به عنوان مثال با افزایش پرسنل در زمان اوج مصرف یا سایر اقداماتی که کارایی و کیفیت خدمات را بهبود می بخشد، پاسخ دهند. کاربران همچنین دید واضحی از تعداد افراد وارد و خروج از یک مکان برای بهبود امنیت و ایمنی دارند.
با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، دوربین های مداربسته با قابلیت هوشمند طراحی و تولید میشوند. این دوربینها با تشخیص حرکت، شناسایی چهره و حتی تشخیص صدا، امکاناتی را فراهم میکنند که قبلاً فقط در دستگاههای پیشرفته امنیتی وجود داشت.
و امکان انتقال سیگنال یا دادهها از طریق لینک اترنت شبکه را فراهم میکنند. دوربین تحت شبکه به دلیل همین کیفیت بهتر، ویژگیهای اضافی و انعطافپذیر بودن، به سرعت در حال محبوبیت در بین مصرفکنندگان است.
در زمان گرمای شدید باعث گردش هوا داخل هوزینگ شده و مانع از گرم شدن بیش از حد دوربین می شود.
دوربین اسپید دام به شکل گنبد بوده و دارای موتور حرکتی here در داخل قاب خود بوده و اکثرا بر روی پایه نصب می شود.
استفاده از دوربین مداربسته آنالوگ برای ایجاد سیستمهای نظارت تصویری کوچک راهحل منطقی است. به عنوان مثال برای سیستم های امنیتی خانه، فروشگاههای خردهفروشی، مشاغل کوچک و متوسط، استفاده از دوربین آنالوگ باعث صرفهجویی در هزینهها میشود، که اغلب برای کاربر نهایی در اولویت است.
از طریق آیفون تصویری منزلتان تصاویر دوربین های مدار بسته را ببینید!
یکی از محیط هایی که وجود دوربین مداربسته در آن بسیار اهمیت دارد، بیمارستان ها و مراکز درمانی می باشند. افراد زیادی در طول روز به منظور درمان و یا همراهی بیماران خود به این اماکن مراجعه می کنند.
تمرکز اصلی، در صحنه تصویر برداری ثابت، روی اجسام در حال حرکت است.
ورود به حساب کاربری یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
دوربین های مدار بسته دارای اشکال ظاهری مختلفی هستند که هرکدام با نام خاصی شناخته می شوند. عملکردهای منحصر به فرد خود را دارند. به صورت کلی می توان گفت دوربین های مداربسته به دو دسته دوربین مداربسته ثابت یا فیکس و دوربین مداربسته گردان تقسیم می شوند.
کدک یا کدکننده یک ابزار کدگذاری است که ویدئو را پردازش کرده و آن را به شکل جریانی از بایتها ذخیره میکند. کدک از الگوریتمهایی برای کاهش اندازه فایل های صوتی و تصویری نیز استفاده و سپس در زمان مورد نیاز آن را از حالت فشرده خارج میکند.
علاوه بر تصویر، برخی دوربین های مداربسته قابلیت تشخیص صدا و ضبط صدا را نیز دارا میباشند. این ویژگی میتواند در ثبت وقایع و رویدادهایی که صدای آنها نیز اهمیت دارد، مفید باشد.